My name: keba mamat
My Fotopage: http://kebeckham7.fotopages.com/
About me: an "analogy intelligent" human. 22 years old. I'm still single although i'm not....huahuahua. i've been working as creative designer for 6 month and wanted to be a programmer if someone need me.
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
www izani dot co dot uk domain
Latest entry:http://malaysiaglasgow.co.uk/izani/
View this Fotopage entry
nik nazri nik mohammed yusoff
Latest entry:gambo nephew baru
[img]http://shw.irzankin.fotopages.com/21852395.html[img] View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
Shamsul Fazrien
Latest entry:BERPINDAH : www.fazrien.com/blog
http://www.fazrien.com/blog() Fazrien Photography akhirnya menyahut seruan muslimin seluruh dunia, yang menyeru supaya kempen memboikot produk Israel di perluaskan, sebagai tanda kekecewaan, bantahan, amarah dan kutukan terhadap kezaliman rejim zionis melakukan pembunuhan kejam ke atas masyarakat Palestin. Adalah dimaklumkan fotopages merupakan produk 100% Israel dan diasaskan oleh syarikat berpengkalan di Tel Aviv, Israel. Diakui, adalah tidak mampu untuk kita semua pergi berjihad bersama-sama masyar... View this Fotopage entry
Salman Sulong
Latest entry:Gone is gone..
yang lepas tu mana bleh undur balik. Se setan mana pun, sejijik mana pun.. yang lepas tu biar le lepas.. Ibarat kentut, wala sebusuk pekung, kentut telur hijau skali pun, amik la masa sdikit.. nanti busuk itu akan pergi juga.. dan lepas tu, kalu nak kentut lagi, pandang la dulu kiri kanan depan belakang (belakang paling penting). satu cerita benar: seorang perempuan ni naik keter ngan pakwe dia. pastu jalan punya jalan, dia tertido. Bila keter berhenti kat stesen minyak, dia perasan pakwe dia kuar... View this Fotopage entry
Cik Puan Sal
Latest entry:I not dead. I just hibernating :->
This pretty sump up my entire 10 years life span.. https://flic.kr/p/Ncqm19() https://flic.kr/p/LqyfbZ() https://flic.kr/p/T2dzfR() https://flic.kr/p/SCKR1o() View this Fotopage entry
sicom in 3D version..
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
wex ganu
Latest entry:Desa Ukiran Kayu Besut
View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Fa Riehan
Latest entry:She's now 1 year old! My little sweet princess!
Sedar tak sedar, dah 1tahun 1bln dah Nur Zahraa! Abah dah lama tak update fp ni. So kali ni abah ada masa sket, abah letak gmbr adik kat sini. Seksok bila adik dah besar, boleh la adik tgk fp ni khas buat adik ngan mama tersayang! :-D Luv u! View this Fotopage entry
hehehe..best tak bah!
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Kahiri Ramuri
Latest entry:cinta.kamu
View this Fotopage entry
nampak.kamu
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:A Journey Worth Thousand Memories
Im moving into a new era of my photography marketing (kunun la..) So from now on you guys can trackback my pieces of art at my new fotopages http://fashranfauzi.fotopages.com Thanx to all.. View this Fotopage entry
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
Siti Nor Suzeana Mustfar
Latest entry:Satu Hari.. ^_^
Assalamualaikum.. :-) View this Fotopage entry
Tokki ;)
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
zarina and zuhaimi
Latest entry:Setelah sekian lame menyepi........
View this Fotopage entry
Ahmad Fakhrul Rozy
Latest entry:Graduasi Chuck!
View this Fotopage entry
Zain Abdullah
Latest entry:Bukit Keluang Beach
While I had a short break at my hometown recently I went to shoot Bukit Keluang Beach which is about 18km from my parents' house. The weather was not so favourable hence the lighting not glorious as what I expected. Anyway managed to bag a few shots of stormy and moody scenery. You are welcome to view more of my pictures at http://www.pbase.com/zainabdullah(My Portfolio hosted by pbase.com) View this Fotopage entry
kAori shilA
Latest entry:tenjikai...< exhibition >
lps hapyou ade tenjikai plak...sonok tapi penat.. miss my fren la...uhuks~ :-S View this Fotopage entry
adidi ismail
Latest entry:mencandat sotong
View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
eyes of the BEHOLDER
Latest entry:futsal tournament... team sesma..
team sesma lelaki... mmg power ahh.. tp team pompuan... igtkan tak power.. skali dpat masuk final.. congratulation anyway.!!! baju oren smart..!! View this Fotopage entry
training before finalee!!
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Sir Imaxtica
Me iNnOcEnT.. :-) :-) View this Fotopage entry
CoMpLeTe iNnOcEnT
Mark Less
Latest entry:everlasting friend!!!
View this Fotopage entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
ja karlsen
Latest entry:sitges, barcelona
http://jakarlsen.fotopages.com() sebab dalam nih dok muat doh nok masok gambor.. aku ader akaun lain.. cuma klik jer gambor atas tuh.... View this Fotopage entry
c
Irin Putri
Latest entry:Monsooned
Quite satisfied with my recent haircut at One Utama's Monsoon-id. Though it doesn't radically change my appearance, I managed to get rid of my 2-year-old rebonding ends, plus more layers. No more rebonding! No more 'bodyless' hair! Yay! View this Fotopage entry
After
queen nr
View this Fotopage latest entry
al farooq
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES!!!!
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. . FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT FLICKR WEBSITE http://www.flickr.com/photos/alfarooq(http://www.flickr.com/photos/alfarooq) AND I'M CURRENTLY BUILDING A NEW WEBSITE FOR ALL BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY. TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, ... View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016