By: keba mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Jul-2007 15:15 Email | Share | | Bookmark
Trip to Kuantan

 
 
 
View all 9 photos...


Kisah Disebalik Gambar

Hai guys.....lame dok cerite kisoh kisoh gambo nih....al-maklumat lah...sibuks dgn keje. Oklah...sebab minggu nih aku cuti dgn beberapa org kawan...so aku pung buat lah entry pasal perjalanan kami ker kuantan. Nih semua berpunca dari citer Transformer....disebabkan aku nih gilekan katun transformer....jadi aku memaksa diri aku untuk ker Kuantan untuk tgk transformer kat saner...sebab kat ganu memang takdok wayang lagi....so perjalanan kami bermula dari pukul 6 ptg....so sepanjang perjalan ke kuantan tuh kami drive smooth jerr...tak laju pun....rileks....buat pende laju laju.....tiket wayang adik palak belikan....heheheh.....jadi sebab tuh dok rushing manerlas...sapa kat kuantan....kami saje jerr pusing ke teluk cempedak untuk tgk tempat...tapi aku cukup hampa.....cukup hampa dgn apa yang aku lihat.....tapi takper laaa....dah negeri dier tak prevent daripada berleluasa....so no comment...pemerintah pung same jer. So aku pung lepak sampai kul 12 dan teruskan perjalanan ker hugo mall....kami malas nak lepak sane lamer lamer....sebab tayangan kami kul 12.40. Pasal citer transformer nih...aku cukup teruja.....dan apa yang aku buleh cakap pasal citer nih....memang best..tapi certain part dlm movie nih a little bit berserabut....mungkin difficulties untuk buat part tuh kot...so takperlaaa...overal memang aku berpuas hati. So tanpa mikir lamer lamer...kami terus balik ke terengganu. Sebab pagi keesokannya erry kene gi ke melake dgn family dier dan dier yang sepatutnya drive. So dlm perjalanan kami ada laa berhenti 2 3 tempat untuk ambik gambo dan cuci muke....biaser laaa ngatuk yang amat....so itulah trip ke kuantan kami. Ada yang best dan ada part yang cukup menghampakan....


Wednesday, 27-Jun-2007 11:06 Email | Share | | Bookmark
human vs nature

 
 
 
View all 6 photos...


Friday, 15-Jun-2007 18:06 Email | Share | | Bookmark
SunRise Chaser

 
 
 
View all 23 photos...


Tuesday, 12-Jun-2007 15:55 Email | Share | | Bookmark
Outing Sabtu



Kisah disebalik gambar

Pagi hari lagi rudi dah sampai umah aku....kater nyer nak selesaikan hal yang tertunggok. Pada asalnya, pulau kapas sepatutnya kami takluk arini...tetapi disebabkan palak berkerje pada hari tersebut dibatalkan program dan xtvt kami. Hari nih kiterang gi pantai mengabang telipot, lagoon, masjid terapung dan pemecoh ombok. Kebanyokkan tempat..adalah tempat yang aku sudoh pergi biasernyer....so not much to tell...


Monday, 11-Jun-2007 16:13 Email | Share | | Bookmark
Meyambut Menantu - 3 Jun 2007



Kisah disebalik gambar
esok aku update deh....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net