By: keba mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Jul-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
Penghulu Segala Hari

 
 



Wednesday, 25-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Keriangan senja

 




Tuesday, 24-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
manusia

 
 



Monday, 23-Jul-2007 10:10 Email | Share | | Bookmark
Outing - shahbandar,masjid raja dan chendering

 
 
 
View all 9 photos...


kisah disebalik gambar

Cantik rupa, si gadis manis indah sungguh kota diraja ,walau banyak masa yang habis, kepuasan hati tiada penghujungnya....nih semua sebab sorang fotopager tuh...suke sangat berpantun sampai hamba sendiri terikut ikut.huhuhuhuh.....apa apa pung nih gambar semasa kami keluor outing.....lokasi kami adalah taman shahbandar.....tepi jerr dgn istana maziah....time kami pergi tuh...cuaca amat baik....so tak mungkin laa kami akan melepaskan peluang untuk mengambil gambar area tuh....rugi wooo. Tapi firstly aku nak katakan disini....kalau nak cari shot untuk bunge bunge...sini bukan tempatnya.....jenis bunge yang sgt limited....ada 2 3 jenis jerrr.....tapi landskap dier cantik so be sure u guys go there and enjoy the scene. Mcm dlm group aku nih...ader yang suke capture angel2 yang cantik....ada sorang tuh suke capture stucture..macam aku nih suke semuanya....mane aku buleh tembak aku tembak..so this place have everything....so tak rugi juge. lama jugak kiterang stay kat situ....around an hour gitu.....waktu asar dah masuk...so masjid raja dekat jer dgn lokasi kiterang....so we go to our next scene....masjid raja. Kami sempat berjemaah dgn jemaah pertama....masjid nih aku dah citer dlm entry bawah sana...so tak perlu laaa aku citer lagi....cume aku nak terang kan yang gambar row ker 3 tuh...gambar pertama gambar member aku tgh ambik gambar sebenarnya...bukan tgh semayang yang kedua tuh dan ketiga tgh sujud dan tgh rilek(zikit kot)....ader lagi gambar dlm masjid nih tapi lenkali aku upkan...so untuk lokasi chendering aku akan sambung dlm entry lepas nih....so till then bye...SENYUM SOKMO



Sunday, 22-Jul-2007 13:53 Email | Share | | Bookmark
Italian Food

 
 
 


kisah disebalik gambar

balik dari ambik gambo kat heritage house tuh...kami rasa lapo laa pulowk. Dlm maser yang sama dah masuk waktu maghrib...jadi kami singgoh laa kat masjid Raja @ atau masjid putih@masjid sultan zainal abidin. masjid yang baru siap diubahsuai.....nampak lebih gah daripada biasa. Selepas kami semayang kat situ...kami terus gi ke pizza hut sebab dah lame dok makan situ. Pizza hut dlm maser yang sama juga baru selesai diubahsuai.....area dier buat more tuh art. Cahaya yang gloomy dan romantic. Biasalaaa....italian punyer makanan...jadi wallpaper pun dah tukar. Nice....and in the same time kami nak rasa pizza cheezy bits dgn sos keju...sedap jugap dan as usual makan kat situ memang cepak muak....heheheh...nok wak gane...sek sek kapung gitu laaa....bukan buleh makan sek sek bandor nih.....heheheh....so ader beberapa shot yang aku ambik kat dlm kedai tuh.....till then bye


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net