By: keba mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Apr-2007 14:45 Email | Share | | Bookmark
Winning team


kisah disebalik gambar
pertama kali aku tgk heinze main center back(CB) untuk mengantikan Rio ferdinand yang cedera pada malam kelmarin. Dan nih first time aku rasa heinze sesuai untuk main CB daripada LB. Rooney dan Ronaldo as usual....menjadi pemangkin kepada ledakan ledakan goal kemenangan manchester united. Alan smith yang dikaitkan dgn transfer target bagi beberapa club di england telah menunjukkan kemampuannya selepas hampir satu musim tidak bermain untuk kesebelasan utama akibat daripada kecederaan yang mengerunkan pada februari 2006.


Saturday, 14-Apr-2007 04:43 Email | Share | | Bookmark
Pantai Mengabang Telipot

 
 
 
View all 8 photos...


kisah disebalik gambar
Mengabang Telipot.Pantai yang sentiasa dipenuhi oleh kaki kaki pancing.Terutama pada hari minggu. Tapi tempat yang saya dan kawan saya pergi ini kebetulan kurang bilangan pemancing dan keadaan sekeliling juga cantik. Hanya terdapat 5- 6 orang sahaja yang sedang asyik memancing dan mereka semua juga adalah penduduk kampung mengabang telipot sendiri. persekitaran pantai nih amat cantik dan bersih.....keadaan ombak yang sangat hampir persisiran menjadikan kawasan ini tak sesuai untuk bermandi manda. Budak- budak seronok melepak bersama ayah ayah dierang, berselindung disebalik bot yang tersadai kat tepian pantai.Biasalaa sekarang nih kan musim el nino....so panas juge walaupun hari dah nak senja time tuh. Seronok seronok ambik gambar budak2 tuh...lalu sebuah kapal terbang kecil....milik PDRM. Mungkin melakukan rondaan pantai kot...terbang rendah jerrr...sebab tuh dapat snap.lepas dah habis kawasan kami jalan, hentian kami selepas itu adalah masjid kusza. Berhenti untuk solat asar.


Friday, 13-Apr-2007 03:34 Email | Share | | Bookmark
from marang with love

 
 
 
View all 4 photos...




kisah disebalik gambar
Perjalanan hari nih hanya 17 km dari bandar Kuala Terengganu dan memakan masa 15minit untuk sampai ker destinasi. Destinasi kami.....kawasan pemecah ombak Marang. Kawasan yang cukup luas ini sesuai untuk bersantai dan berseronok. Kebiasanya kami akan ke sini untuk ke Pulau Kapas,tetapi hari ini hanyalah untuk bersiar siar dan melepak di pankin muara sungai. Disini Perkhidmatan bot disediakan oleh penduduk tempatan untuk ke sana. Harga yang dikenakan adalah sekitar RM30-40 untuk pergi balik.Jadi berbaloi laa bagi sesiapa yang berminat untuk ke Pulau Kapas.


Thursday, 12-Apr-2007 02:13 Email | Share | | Bookmark
lampu

 


Wednesday, 11-Apr-2007 15:29 Email | Share | | Bookmark
biru langit

biru langit


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net