By: keba mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Apr-2007 01:10 Email | Share | | Bookmark
Pulau Duyong Episode 2

 
 
 
View all 10 photos...


Kisah disebalik gambar

Kali nih sambungan daripada episode yang lepas. Sebenarnya ramai lagi yang ikut sama dalam aktiviti nih tapi yang sempat bergambar kat pulau duyong hanya 4 orang tuh dan photographernyer sajer....so takder laa gambar korang. Memang happening laaa time lepak kat teluk warisan tuh....tempat cantik....bangunan memang menarik cume " Bangunan nyer sedikit flat dan tidak menunjukkan ciri ciri keterengganuan" itu merupakan kata kata oja dan aku setuju. Yang lain cukup perfect. Kire kirenye gambar nih diambil beberape minit sebelum pok guard mari untuk melarang kami dari terus menangkap gambar. Tapi Overall kiterang kat sini memang puas hati...tapi ikutkan ape yang di dengari dari kawan yang berkerje di Mset(syarikat perkapalan di pulau duyong)...teluk warisan sudoh buleh dimasuki oleh org awam. Hehehehehe.....takpe...kami awal awal lagi dah masuk.Kisah episode satu kami bergerak dari Teluk warisan ker Kota lama Pulau Duyong. Kat situ laa kami pusing pusing dan jumpe laa dgn budok budok kat situ.....serius cam duk kat overseas....rambut "hawa-hawa" kuning kemerahan...pastu jalan tangan masuk dlm poket....rasa macam artis yang jalan di "Red Carpet".....hahahaha....ape ape pung memang budok budok pulau duyong memang friendly....tak loket senyuman.....banyok membantu photographer team.


Thursday, 26-Apr-2007 00:55 Email | Share | | Bookmark
hadif

 
 
 
View all 4 photos...


Kisah disebalik gambar
Nih anak sedare aku yang ker 8 gamoknyer...a'a ye kot. Yang nih lahir kat terengganu....yang lain semue lahir kat negare asing. Makhluk asing tul. Umur hadif ma(aku panggil hadif jer sebab mak dier yang bagi name susah nok sebut) dah 6 bulan. Dier nih belum menganas lagi...kalo abg dier...dah lamer menjadi ganas. Takut aku. Tapi ape buleh buat dah jadi talian pun...layan jerr laaaa..


Monday, 23-Apr-2007 16:31 Email | Share | | Bookmark
Tok Jembal

 
 
 
View all 5 photos...


Kisah disebalik gambar
pantai yang cantik...betul betul belakang kustem atau UMT. Pantai cantik tapi manusia yang mengunakan pantai nih tak cantik dan tak senonoh. Couple ramai kat sini....meyampah aku tgk....romantik sangat laa aku nih....belajor dok cukup 3 bulan lagi nok dating...blaa la weee. ahahhahahah. . So jalan jalan terserempak dgn org ngail...tapi tak ramai. Apa apa pun org melayu sekarang nih memang kurang sopan. Gambar tak amik laaa....meyampah aku.Org lain pun dating jugak...takder laa sampai peluk2...ilang mood aku nok mengomen gambar sendiri. Apa ape pun...pantai tok jembal best untuk main volleyball pantai....mengail...mensnap sana mengsnap sini...bukan nyer merendek tak tentu pasal.


Sunday, 22-Apr-2007 11:55 Email | Share | | Bookmark
Pulau Duyong Episode 1

 
 
 
View all 12 photos...


Kisah disebalik gambar

Aku tak tau nak mula mcm maner.......tapi yang paling penting adalah...kiterang sempat snap pic dlm kawasan terlarang teluk warisan.....hahahaahah....memang superb paparazzi laa kiterang nih. Tapi lepas 100+ gambar kami snap....baru laa pak guard datang hambat dan melarang kterang.Lepas tuh jenjalan kat fotress pulok......tgk tgk jerrrr


Saturday, 21-Apr-2007 05:18 Email | Share | | Bookmark
Tennis - Sukma Team

 
 
 
View all 6 photos...


Kisah disebalik gambar

Terengganu merupakan tuan rumah bagi SUKMA 2008. Pelbagai persedian telah giat dijalankan. Kompleks Sukan Baru, Kompleks Renang Baru dan sebagainya. Salah satu sukan yang akan berlangsung dalam SUKMA adalah sukan tennis. Petang Khamis aku telah menghabiskan masa dgn bersama team tenis SUKMA. Kebetulan member aku sendiri yang menjadi jurulatih bagi team ini. Tempat latihan adalah Gelangang Tenis Padang Hiliran. Aku pun join laa....main tu tidak laaa...tapi jogging2 jerr. Aku nih tak reti bertenis. So all the best and make our state proud.


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net