Automate your Marketing
with Womplify




 


By: keba mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Mar-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark

 
 


Friday, 21-Mar-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark



Thursday, 14-Feb-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Crystal Mosque

 
 
 
View all 6 photos...


Gambar-gambar masjid kristal pada malam hari dan senja
- see more in http://www.flickr.com/photos/kebeckham7


Monday, 21-Jan-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark

 

http://www.flickr.com/photos/kebeckham7 - for more pictures

Baru baru nih cukup sibuk dgn kerje.....dok sempat nok update fotopages dan flickr. Gambo banyok jugop capture....tapi nok upload dlm pc tuh waser malah laa pulok.....nih tgh rilek 3 ari sebelum masuk kerje balik. Biaserlaa....manusia maner laa yang mampu kerje non stop 24/7 kan? Dapat rilek cam nih pun aku raser malas lagi nok upload gambo dlm flickr. Tahun nih pulok, tahun melawat terengganu.....koho banyok laa event. Tapi takpelaa...tu semua rezeki yang tuhan bagi....koho banyok kerje koho banyok laa kiter kene bersyukur.....rezeki tuh. So aku nok up laa sikit sikit gambo lamer lamer hok aku capture( hok non commercial jer). Kalu nok tgk derah, biaser aku upload kat flickr dulu....sebab situ tempat storage pic yang bagus laa bagi aku. Fotopages nih as my photoblog jerrr.....raser nok nulih aku mari sining....kadang2 gambo hok aku upload kat flickr takdok kat fotopages nih.....so rajin rajin laaa...masuk flickr aku deh. Bukan takboh upload kat fotopages tapi quality dier downgred biler masuk citu.


Wednesday, 5-Dec-2007 12:07 Email | Share | | Bookmark

 
 



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net